Chelsean osaomistaja Todd Boehly näytti lisäävän Mauricio Pochettinon mahdollisuuksia jatkaa managerina ensi kaudella, kun hän kehui joukkueen pelaamaa ”kaunista” jalkapalloa.

Puhuessaan Sporticon tilaisuudessa Los Angelesissa Boehly - jonka Clearlake Capital -konsortio osti seuran Roman Abramovichilta toukokuussa 2022 - sanoi, että ”kommentti on muuttunut” joukkueen ympärillä viime viikkoina hänen johtonsa myrskyisien kahden ensimmäisen vuoden jälkeen.

Blues on nauttinut noususuhdanteesta sen jälkeen, kun Valioliigaa johtava Halvat Arsenal lasten jalkapallopaidat löi sen 5-0 huhtikuun lopussa, ja se on toipunut ottaakseen seitsemän pistettä kolmesta seuraavasta ottelustaan antaakseen itselleen mahdollisuuden Euroopan karsintoihin.

Raporttien mukaan seuran paluu Eurooppaan on vähimmäisodotus, jos Pochettino haluaa nähdä kaksivuotisen sopimuksensa toisen kauden. Kun Pochettino kuitenkin saavutti ansiokkaan tasapelin Mestarien liigaa jahtaavaa Halvat Aston Villa lasten jalkapallopaidat vastaan ja erinomaiset kotivoitot lontoolaisista kilpailijoistaan Tottenhamista ja West Hamista - joista toinen oli 5-0 - Böhly ilmoitti olevansa tyytyväinen siihen, että joukkue on vihdoinkin täyttämässä yli miljardin punnan siirtokulujen asettamat odotukset.

 

”Olemme nähneet ainakin viimeisten kahden ja puolen pelin aikana - Aston Villan, Tottenhamin ja West Hamin toisella puoliajalla - joissa pelasimme aivan kaunista jalkapalloa”, hän sanoi. ”Se oli niin sujuvaa. Se oli juuri niin kuin suunnittelimme sen.

”Määrä laukauksia meillä oli maalia kohti näissä kahdessa ja puolessa pelissä, voit todella alkaa nähdä, mitä olimme työskennelleet tulossa yhteen. Tavoitteenamme on tietenkin voittaa. Ja kommentti on muuttunut viimeisten kahden ja puolen pelin aikana. En ole koskaan nähnyt minkään muuttuvan niin nopeasti kuin tulevaisuudennäkymät siitä, miten joukkue pärjää.”

Halvat Chelsea jalkapallopaidat pelaa Nottingham Forestia vastaan City Groundilla lauantaina ja pyrkii ohittamaan Newcastlen kuudennelle sijalle, joka on viimeinen paikka, joka takaa paikan Eurooppaan ensi kaudella, ennen kuin se matkustaa Brightoniin ensi keskiviikkona ja lopettaa sunnuntaiviikolla kotonaan Bournemouthia vastaan.